fredag 3. februar 2012

Nurnberg - Dortmund

Dortmund befester sin posisjon i toppen av Bundesliga og er i år sammen med Schalke04 de eneste seriøse utfordrerne til Bayern. Dortmund er i en utrolig god flyt om dagen, og man skal ikke se bort i fra at den vedvarer.
Dortmund er ekstremt målfarlige og angrepsvillige. Trusselen først og fremst vil jeg hevde er Robert Lewandowski som står med 14 scoringer i serien. 

Lewandowski 14
Kagawa 6
Grosskreutz 6
Gotze  5

Luca Barrios blir muligens også spilleklar. Stjernespissen som bøttet inn 35 mål på sine to første sesonger i bundesliga. Barrios har dessverre vært skadeplaget det siste året noe som har medført at Lewandowski har blitt et klart førstevalg på topp. 

Nurnberg ligger på 13. og er svært variable i prestasjonene. Tidligere Tottenham-spiller Tomas Pekhart er toppscorer med sine 4 mål, etterfulgt av Timmy Simmons med sine 3 fulltreffere.

De 5 siste møtene mellom lagene har endt med Dortmund-seier. 4 av disse dekker også hc0-1. Nurberg har i følge historikk kun vunnet en gang, mens 7 har endt med uavgjort og 12 har endt med seier til Dortmund.

Ser at mange av spillsidene er grådige vedgjørende oddsen på målscorer-spill.
Betsafe gir 1.58 for B, mens HC 0-1 2.50. Noe verdi i spillet.

Prøver Robert Lewandowski som første målscorer, 5.00. 2/10 units
Kagawa to score, 2.75. Litt tynnt, men kan prøves.
Blaszcykowski (Kuba) to score 4.50. 2/10 units. Skulle helst ha sett oddsen over 5 mht. verdigrunnlag.

Feel free to flow

Dynamo Dresden- Greuther Fürth

Betsafe: 1.85. 3/10 units

Bortelaget er i grei flyt om dagen, og henger med i kampen om opprykk. Dagens motstander må nok regne med en plassering midt på tabellen. Fürth også med et solid overtak innbyrdes. Verd å nevne er også at Fürth har en giftig spissduo, legenden Gerald Asamoah og tidligere lsk-spiller Olivier Occean!!

kampstart: 18.00!